Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

Manresa seguirà el discurs del Rei de la manera més escatològica possible

Aquests són els seients que instal·laran a Manresa

|

- Publicitat -

Artistes de la República farà una nova acció aquest 24 de desembre a Manresa. Es tracta de la instal·lació de diversos vàters a Manresa per seguir el discurs de Nadal del monarca de la casa de Borbó. Marc Sellarès, artista i membre del col·lectiu ha explicat que dins dels sanitaris s’hi col·locaran ràdios que emetran les paraules de Felip VI. Aquesta acció vol mostrar el rebuig a la monarquia “hereva del franquisme i a l’estat espanyol que no respecta els drets fonamentals”, en paraules de Sellarès. L’acció també vol: “la llibertat dels polítics que són a la presó, a l’exili, i la llibertat d’expressió”.

Publicitat

La protestat arrencarà a les 20.45 hores del dia 24 i està oberta a tothom. En el mateix moment de l’acció hi haurà vi calent, música a càrrec de Músics per la llibertat i coca pels assistents.

El col·lectiu Artistes de la República s’ha inspirat en l’acció de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa, el passat 1-O. En aquella ocasió es van col·locar diferents altaveus dins les clavegueres de la ciutat de tal manera que des del carrer es podia escoltar locucions corresponents a l’1-O del 2017.

Et pot interessar  L'Ajuntament de Manresa es personarà com a acusació popular en el procediment pels aldarulls del cap de setmana
Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial