Dijous, 27 de Febrer de 2020 - Edició 581
La República

L’unionisme destrossa l’àvia andalusa del ‘Salvados’ amb Junqueras per visitar-lo a la presó

Va conèixer Junqueras quan el periodista Jordi Évole va proposar-li participar en un ‘Salvados’ en què el vicepresident havia de seure a taula amb la seva família, a Sevilla. Des […]

Redacció
Redacció 05/11/2018
Oriol Junqueras i Eugenia Parejo/ Twitter @junqueras

Va conèixer Junqueras quan el periodista Jordi Évole va proposar-li participar en un ‘Salvados’ en què el vicepresident havia de seure a taula amb la seva família, a Sevilla. Des d’aleshores, l’Eugenia Parejo i l’Oriol Junqueras van mantenir el contacte i va anar forjant-se una amistat: en diverses ocasions ha dit públicament que li sembla “injust” que el líder d’ERC estigui empresonat i, recentment, l’ha visitat al centre penitenciari de Lledoners.

Una ocasió que (com no) ha aprofitat Susanna Griso per pujar l’audiència d’Espejo Público, on l’ha entrevistat aquest matí, però que només li ha servit per evidenciar encara més la mena de seguidors que té el seu programa: fúria i odi en forma de nacionalisme espanyol. “Vieja”, “adoctrinada”, “analfabeta”, “farsante”, “cateta” o “inculta” són només alguns dels insults que han dedicat des de les xarxes socials a Parejo, parlant ella en qualitat d’amiga personal del pres polític.

Relacionats