Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Lluís Llach se suma a les demandes d’una protesta contra la cimera francoespanyola: “Cal que sentin la pudor dels seus actes”

|

- Publicitat -

La cimera francoespanyola que reunirà el pròxim 19 de gener a Barcelona el president espanyol, Pedro Sánchez, i el president francès, Emmanuel Macron, és una clara provocació per part de Sánchez, i això ha fet que a les xarxes socials els usuaris comencin a reclamar una protesta contundent contra aquest acte. L’historiador Josep Lluís Alay va ser dels primers a fer-ho, una reclama a la qual s’ha sumat ara Lluís Llach.

Publicitat

A través de Twitter, l’artista ha respost una piulada d’Alay mostrant-se “totalment d’acord” al fet que la societat catalana respongui la provocació de Sánchez de forma contundent, tot assenyalant, però, que amb pocs dies de marge les úniques capaces de mobilitzar tantes persones són Òmnium, l’ANC i els Comitès de Defensa de la República (CDR). 

Llach defensa que ha de ser una mobilització, “aquest cop sí”, unitària, per tal que els dos presidents dels països catalanòfobs comprovin la força del poble català quan s’uneix i protesta. “Cal que sentin la pudor dels seus actes, tant en Sánchez com en Macron” etziba Llach.

Et pot interessar  L'ANC i Òmnium alerten de la "vulneració de drets massiva" que suposa un cas d'espionatge com el 'Catalangate'
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió