Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

Lildami es posa a la pell de Piqué i contesta a Shakira amb una cançó en català

El cantant de Terrassa ha penjat un vídeo a Instagram contestant a l’últim hit de Bizarrap

Redacció 14/01/2023

L’última col·laboració de Shakira amb Bizarrap ha fet la volta al món. En menys de 24 hores, la cançó ja havia superat els 50 milions de reproduccions a Youtube, un absolut rècord. Res millor que un productor musical en ple auge i una llegenda del pop recentment divorciada d’un dels futbolistes més mítics del Futbol Club Barcelona per assegurar l’èxit d’un tema.

La lletra és, evidentment, el que més destaca. Plena de directissimes indirectes, Shakira llança un dard enverinat rere l’altre a Gerard Piqué i, també, a la seva actual parella, una jove de 22 anys anomenada Clara Chía. “Perdón que te SAL-PIQUE”, fent referència al cognom del futbolista, i “CLARA-mente”, referint-se a la jove.

Les xarxes van plenes de comentaris des que es va publicar la cançó. L’artista terrassenc Lildami s’ha afegit a l’allau de reaccions i ha publicat una possible contesta de Piqué cap a Shakira en català. Prenent la idea de la cantant colombiana de fer servir marques conegudes per fer una comparació entre ella i Clara Chía, Lildami ha seguit la mateixa dinàmica.

Shakira deia que ella era un Rolex i Clara Chía un Casio, per exemple. Lildami, seguint la broma amb un clar to irònic, diu “Casio i Rolex, tots diuen l’hora. Què més dona qui et va trencar el cora?”. I ho remata afegint “Si tu parles malament de mi, diu molt més de tu que Da-mi”. D’aquesta manera, el cantant de Terrassa oferia la seva visió personal sobre el que avui és el safareig de moda.