Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

L’Ibex-35 contra l’ANC: “La campanya és una barbaritat”

Josep Sánchez Llibre no visitarà els presos polítics

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana ha començat aquesta setmana una campanya que vol obrir el front econòmic de la lluita republicana. D’aquesta manera l’associació independentista vol guiar els seus simpatitzants per tal que consumeixin a través d’empreses que tinguin valors republicans.

Publicitat

Josep Sánchez Llibre, President de Foment del Treball, ha volgut deixar clar que “les polítiques de boicot són polítiques d’enfrontament que no beneficien des de cap punt de vista l’economia productiva, la generació de riquesa i ocupació i van en contra de la cohesió social”. Segons el president de la patronal, els treballadors són els qui en poden patir les conseqüències i sortir més perjudicats que les empreses. “Foment no està en aquesta vessant. Volem ser proactius i buscar punts de trobada i d’entesa i evitar situacions com la que estan plantejant en aquests moments”, ha afegit el president de la patronal.

Pel que fa el retorn de les empreses que van abandonar Catalunya els dies previs a la DUI, Sánchez Llibre ha deixat clar que és un “objectiu prioritari” i ha defensat que la seguretat jurídica “no ha deixat mai d’existir”. “Quan van marxar van entendre que no hi era”, ha afegit el president de Foment, que ha confirmat que ja ha començat els contactes amb “moltes” d’aquestes empreses. En aquest sentit, s’ha mostrat optimista perquè tornin en els propers quatre anys i ha desitjat que “el clima de desconfiança desaparegui” i ha vinculat l’aprovació dels pressupostos al fet que la situació es pugui “normalitzar” ja que “voldrà dir que hi ha tranquil·litat”.

Pel que fa a la visita als presos polítics, ha afirmat que entre les visites institucionals del seu càrrec no hi ha la de visitar als polítics presos per les seves activitats republicanes. Tal com informa Rac1.

Et pot interessar  Forcadell lamenta que l'ANC "ha perdut la seva transversalitat" i diu que se sent més a prop d'Òmnium
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió