Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024
Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024

L’exitós pòdcast d’humor ‘La Ruina’ fa el salt a RTVE Catalunya i es farà en català

|

- Publicitat -

Bones notícies per l’entreteniment en llengua catalana. El pòdcast humorístic ‘La Ruina’, que arrasa arreu de l’Estat, farà una edició completament en català i a la televisió en un espai setmanal a ‘La 2’ de RTVE Catalunya. El format televisiu ‘La Ruïna’ replica el show d’èxit dels dos còmics i guionistes Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, en què una personalitat convidada i persones del públic expliquen amb tot detall una misèria personal des de l’humor. La més penosa, té premi.

Ara, ja se sap qui serà el primer a contar la seva ruïna: el periodista Albert Om. En posteriors programes hi passaran Santi Millán, Thais Villas, Empar Moliner, Toni Soler i David Verdaguer, entre altres. ‘La Ruïna’ manté en paral·lel la seva llarga agenda de compromisos en directe per diferents punts de l’Estat.

Publicitat

‘La Ruïna’ és una producció de RTVE Catalunya en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio). Conduït per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, s’emetrà els dimarts a la nit a La 2, després del programa ‘Cachitos de Hierro y cromo’.

Et pot interessar  El corresponsal de París de RTVE nega la catalanitat de la Catalunya Nord i fa befa que Puigdemont se senti "com a casa" a Elna
Publicitat

Opinió

Minut a Minut