Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

L’exitós pòdcast d’humor ‘La Ruina’ fa el salt a RTVE Catalunya i es farà en català

Revelen quins famosos passaran pels primers episodis de ‘La Ruïna’, el divertit show creat per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull

Redacció 05/01/2023
Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull al plató de 'La Ruïna' Data de publicació: dijous 05 de gener del 2023, 11:34 Localització: Barcelona Autor: Cedida a l'ACN per RTVE Catalunya

Bones notícies per l’entreteniment en llengua catalana. El pòdcast humorístic ‘La Ruina’, que arrasa arreu de l’Estat, farà una edició completament en català i a la televisió en un espai setmanal a ‘La 2’ de RTVE Catalunya. El format televisiu ‘La Ruïna’ replica el show d’èxit dels dos còmics i guionistes Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, en què una personalitat convidada i persones del públic expliquen amb tot detall una misèria personal des de l’humor. La més penosa, té premi.

Ara, ja se sap qui serà el primer a contar la seva ruïna: el periodista Albert Om. En posteriors programes hi passaran Santi Millán, Thais Villas, Empar Moliner, Toni Soler i David Verdaguer, entre altres. ‘La Ruïna’ manté en paral·lel la seva llarga agenda de compromisos en directe per diferents punts de l’Estat.

‘La Ruïna’ és una producció de RTVE Catalunya en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio). Conduït per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, s’emetrà els dimarts a la nit a La 2, després del programa ‘Cachitos de Hierro y cromo’.