Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

L’excoordinador de futbol infantil de Santa Perpètua acumula ja vuit denúncies i el jutjat decreta noves cautelars

El jutge decreta una ordre d’allunyament i incomunicació amb les denunciants per abusos sexuals a menors

|

- Publicitat -

El jutjat d’instrucció número 4 de Sabadell ha rebut aquest dissabte l’excoordinador de futbol infantil de la Unificació Club de Futbol de Santa Perpètua per sis delictes d’agressions sexuals a menors comesos entre els anys 2021 i 2022, renunciats recentment. Els Mossos el van detenir divendres per tercera vegada. El jutjat ha decretat una ordre d’allunyament i incomunicació amb les denunciants, que també han declarat. Aquestes sis denúncies s’acumularan al procediment obert pel jutjat d’instrucció número 3 de Sabadell per una altra denúncia presentada a l’abril per uns fets de desembre passat. A més, una altra jove va denunciar-lo al gener per uns fets ocorreguts fa uns 10 anys.

Publicitat

A l’abril, la magistrada ja va acordar l’allunyament i la prohibició de comunicar-se amb la víctima, però també la retirada de passaport, la prohibició de sortida del país i la inhabilitació especial per a qualsevol activitat que impliqui contacte amb menors.

L’home, de 28 anys, va ser detingut al gener després que una jove denunciés que l’hauria agredit sexualment fa uns deu anys. Llavors va quedar en llibertat. Va ser detingut una segona vegada el passat 17 d’abril per uns fets del mes de desembre i va tornar a quedar en llibertat. Aquest divendres se’l va arrestar per tercer cop.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió