Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

L’escandalosa petició de l’indult del socialista Griñán escala fins a 4.000 signatures

|

- Publicitat -

Més polèmica per la sol·licitud de l’indult per a l’expresident socialista andalús José Antonio Griñán, condemnat a sis anys de presó pel cas ERO. Polítics del PP, d’IU, andalusistes i nacionalistes catalanes s’han sumat a la petició d’indult, la qual compta amb el suport de més de 4.000 firmes del món polític, sindical, empresarial, cultural i esportiu.

Publicitat

Pel que fa a Catalunya, juntament amb l’expresidenta socialista andalusa Susana Díaz, han signat la petició d’indult els dirigents nacionalistes catalans Josep Antoni Durán Lleida, Ignasi Guardans i Miquel Roca Junyent, i andalusistes com Alejandro Rojas Marcos i José Núñez Castain.

Per especificar-ho, segons ha tret a la llum l’agència EFE, a banda de referents socialistes com ara Felipe González, Alfonso Guerra i José Luis Rodríguez Zapatero, també s’han posicionat a favor de l’indult l’exministre Rodolfo Martín Villa, l’exdiputat del PP Eugenio Nasarre, l’històric dirigent del PP andalús Juan Ojeda, l’exdiputada popular Beatriz Gutiérrez Salmones o el parlamentari Juan Manuel Gómez Angulo.

De l’àmbit esportiu també suggereixen la mesura de gràcia Miguel Ríos, José Luis Garci, Manuel Vicent, Luis García Montero, Javier Cercas, Juan Tallón i Manuel Gutiérrez Aragón. Entre altres, també s’hi han afegit sinficats, economia i empresa com José María Fidalgo, o bé, de l’àmbit periodístic, la famosa Maruja Torres.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió