Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Les xarxes fan mofa de la tinenta d’alcaldia de Barcelona, Janet Sanz, que acumula 21 càrrecs públics

Una piulada sarcàstica que reprodueix l’extens llistat de càrrecs fa bullir Twitter. Bromeja afirmant que té més títols que Isabel II

Gerard Gort
Gerard Gort 22/12/2020
La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, en roda de premsa.

Ni més ni menys que 21. És la cridanera xifra de càrrecs públics que ostenta la segona tinenta d’alcaldia de l’ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, de Barcelona en comú. Segons consta en les fitxes dels regidors publicades al web del consistori és l’edil barcelonina que més en té. La llista és llarga: des de la segona tinença d’alcaldia, a regidora de districte, portaveu de la Junta de Portaveus, o presidenta, entre d’altres, de l’Institut Municipal d’Urbanisme, de Barcelona Serveis Municipals i del Consorci del Besòs. I així fins a 21.

La llista és tan extensa que a les xarxes se’n fa mofa. És el cas d’aquest piulada que està fent bullir Twitter i que fa aquesta broma: “Janet Sanz supera Isabel II com a persona amb més títols del món”.

També se li retreu la falta d’experiència professional abans d’exercir la política. Va entrar a l’ajuntament de Barcelona el 2011.