Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Les explicacions de Bou després de fer-se públic que té llogat un local a una associació cannàbica

|

- Publicitat -

El regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha defensat aquest dijous que la seva societat tingui llogat un local a una associació cannàbica, tal i com ha avançat ‘Nació Digital’. Argumenta que és absolutament legal, que té tots els permisos de l’Ajuntament i que no hi ha cap queixa veïnal. En declaracions a TV3, ha explicat que té llogat aquest local des del 2017, quan no era regidor del PP.

Publicitat

Els populars estan en contra d’aquest tipus de clubs. Ell mateix va voler visitar l’associació i va veure que el local estava “molt ben arreglat”. Bou ha indicat que pensa respectar el contracte signat durant cinc anys perquè ell compleix la seva paraula, i ha insistit que altres activitats com un “bar senzill o una cafeteria” generen més molèsties. “Ells no tenen ni cadires fora. No amoïnen a ningú”, ha reiterat.

Bou els cobra 875 euros per un local de 105 metres quadrats situat a la cantonada de Mare de Déu de Montserrat amb passeig Maragall.

Et pot interessar  Les condicions que Vox podria demanar a canvi d'investir Marga Prohens (PP) al Parlament de les Balears
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió