Dimarts, 13 d'abril de 2021 - Edició 992
La República

Les elits empresarials de Foment Nacional forcen a la justícia espanyola que tanqui la campanya de “consum estratègic”

Una jutgessa espanyola ordena a l’ANC que cessi la seva campanya de ‘consum estratègic’ i tota activitat relacionada

Redacció
Redacció 20/12/2019

Atemptat a la llibertat de consum per culpa de Foment del Treball

El jutjat mercantil 11 de Barcelona ha ordenat a l’ANC que cessi cautelarment la seva campanya de ‘consum estratègic’ a empreses afins amb la independència i els ha tancat el web ‘Consum estratègic’, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Espanya i la seva patronal Foment de Treball perjudica greument a les classes populars

Així, la titular del jutjat estima parcialment les mesures cautelars que va sol·licitar Foment del Treball en el marc de la demanda interposada a l’ANC. La jutgessa ordena a l’ANC que cessi “qualsevol actuació, per qualsevol mitjà, amb transcendència pública que suposi la difusió de la campanya ‘consum estratègic’ objecte d’aquest procediment i que s’abstingui de fer-les en el futur”.

L’ANC recorrerà el tancament del cercador d’empreses de la web Consum Estratègic. La jutgessa dona 20 dies a les parts per interposar un recurs

L’assemblea Nacional Catalana (ANC) ha anunciat que recorrerà la resolució del jutge que insta l’entitat a tancar la web que facilita un cercador d’empreses afins a l’independentisme i compromeses amb l’economia catalana. Així ho han indicat fonts de l’ANC, que han afegit que encara estan estudiant la interlocutòria de la jutgessa titular del jutjat mercantil número 11 de Barcelona. La magistrada, que ha deixat 20 dies a les parts per interposar un recurs, considera que l’ANC “ha posat en marxa uns mitjans materials i personals que inciten a la discriminació” i que “això no pot quedar emparat per la llibertat d’opinió”. D’aquesta manera, ha estimat un recurs de la patronal Foment del Treball que va denunciar la iniciativa de l’entitat independentista.