Diumenge, 23 de gener de 2022 - Edició 1277
La República

Les baralles multitudinàries a Barcelona segueixen malgrat la gestió impulsiva de Batlle

Els Mossos investiguen una nova baralla multitudinària a l’estació de metro de la Vila Olímpica

Agències 19/02/2020

La policia treballa amb la hipòtesi que l’origen de l’enfrontament va ser un incident en una discoteca

 

Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla multitudinària a l’estació de metro Ciutadella-Vila Olímpica de Barcelona que va tenir lloc la matinada del 16 de febrer, segons ha avançat la publicació digital ‘Tot Barcelona’ i han confirmat a l’ACN fonts policials. Prèviament hi havia hagut una altra baralla entre dos grups de persones a la sortida d’una discoteca a la Vila Olímpica. Mossos i porters van reconduir la situació, i un dels dos grups va marxar cap al metro. A l’estació esmentada va ser atacat per un altre grup. Els Mossos no poden confirmar si els atacants formaven part de la primera baralla, però treballen amb la hipòtesi que l’origen d’aquest segon enfrontament estava també motivat per un incident en una discoteca.

 

La publicació digital esmenta que hi va haver un ferit lleu, una persona negra que en un primer moment va quedar inconscient per un cop de puny. També indica que el grup d’atacants anaven encaputxats.

 

Els Mossos d’Esquadra no han confirmat cap d’aquests extrems, però sí han desvinculat el succés de qualsevol tipus de motivació racial.