Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

L’emotiu gest d’un partit kurd: publica una portada en català per agrair el suport de Catalunya

|

- Publicitat -

El reconeixement del Parlament de Catalunya del Kurdistan com a subjecte polític ha emocionat el poble kurd, que ha publicat una portada en català com a mostra d’agraïment, tal com expliquen a ElNacional. “Gràcies Catalunya”, es pot llegir en majúscules al diari Yeni Özgür Politika, afiliat al Partit dels Treballadors del Kurdistan (PKK, en les sigles en kurd).

Publicitat

El mitjà ha recollit les paraules de la diputada de la CUP Eulàlia Reguant: “Avui, l’administració autònoma del nord-est de Síria ha estat clarament reconeguda al parlament. És important transmetre la veu del poble del Kurdistan a Catalunya. Turquia sap que hem estat donant suport als kurds durant molt de temps. Turquia i Espanya no poden canviar la nostra decisió”.

Yeni Özgür Politika ha recordat que el Parlament de Catalunya ha estat el primer a reconèixer “oficialment l’administració autònoma del nord i l’est de Síria” gràcies als vots favorables d’ERC, Junts, la CUP i els comuns (els partits de dreta PP, Cs i Vox han votat en contra).

Et pot interessar  L’impost temporal de solidaritat de les grans fortunes exposa de nou la diferència fiscal entre Catalunya, Madrid, el País Basc i Navarra
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió