Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Laura Borràs desitja sort a Esther Andreu i li agraeix la “valentia i coratge”

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha mostrat el seu suport a la fins ara secretària general de la cambra, Esther Andreu. Ho ha fet després d’acceptar la seva dimissió arran de la polèmica per no comunicar a la Mesa que el seu fill havia participat en un procés de selecció de personal intern i havia guanyat una plaça interina d’uixer.

Publicitat

Al missatge, Borràs ha elogiat la tasca de la ja exsecretària general i li ha agraït la “valentia” a l’hora “d’abordar canvis tan necessaris com complexos”. Així mateix, ha destacat el seu “coratge per fer front a situacions tan delicades” i li ha desitjat “tota la sort que mereix”.

L’informe de l’Oficina Antifrau, enviat dijous, conclou que Andreu es trobava en una “clara situació de conflicte d’interès real” que “no es va gestionar adequadament”. Tanmateix, Andreu no assumeix cap responsabilitat i defensa que no havia d’informar la Mesa.

 

Et pot interessar  Borràs nega que Junts tingui una nova estratègia: "Amnistia com a punt d'inici i autodeterminació com a punt final"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió