Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

L’Audiència investiga Montull per un delicte de frustració de l’execució de la condemna que té pendent

|

- Publicitat -

L’Audiència de Barcelona ha rebutjat els recursos presentats per Jordi Montull i la seva dona i manté la investigació per determinar si van ocultar que cobren el lloguer d’un pis al Masnou per valor de 1.500 euros mensuals. En la seva resolució, el tribunal creu que la mà dreta de Fèlix Millet al Palau de la Música i la seva dona podrien haver comès un delicte de frustració de l’execució de la condemna, ja que en la seva declaració de béns, “es diu expressament que l’única font d’ingressos és la pensió de jubilació de la qual viuen ell i la seva esposa”. “Ha existit, per tant, ocultació d’aquest ingrés”, conclou l’Audiència.

Segons la resolució, aquesta situació “no pot ser qualificada de col·laboració amb l’acusació particular i de disposició de rescabalar els perjudicats”. Montull i la seva dona asseguren en els seus recursos que el cobrament del lloguer està recollit en la seva declaració de la renda i serveix per pagar impostos, taxes i manteniment perquè no perdi valor.

Publicitat

El Tribunal Suprem va imposar una pena de set anys, sis mesos i 15 dies pel ‘cas Palau’, però gaudeix del tercer grau penitenciari des del setembre i només torna a la presó de Brians 2 per anar a dormir.

Et pot interessar  Decreten lllibertat per a Dani Alves sota la fiança d'un milió d'euros i la retirada dels dos passaports
Publicitat

Opinió

Minut a Minut