Dimecres, 16 d'Octubre de 2019 - Edició 447
La República

LaRepública.cat ara en paper

Primer número de LaRepública.cat en paper Dos mesos després de sortir LaRepública.cat entoma nous reptes. Consolidat en visites, i amb projectes d’abast com l’edició esportiva LaRepublicaesportiva.cat i el canal de […]

Redacció
Redacció 11/10/2018

Primer número de LaRepública.cat en paper

Dos mesos després de sortir LaRepública.cat entoma nous reptes. Consolidat en visites, i amb projectes d’abast com l’edició esportiva LaRepublicaesportiva.cat i el canal de televisió www.tvlarepública.cat, la capçalera fa una aposta per posar a disposició dels lectors un resum setmanal de les notícies dels diferents mitjans associats en format PDF descarregable que estarà disponible cada divendres.

Demà, 12 d’octubre dia laborable, es podrà descarregar el primer número en aquest enllaç on es pot veure una aposta per la cultura catalana amb una portada il·lustrada per una impressionant foto del darrer concurs de castells i un editorial específic sobre què representa el 12-O, amb la confirmació que avui Catalunya encara és una colònia i que té tot el dret a la seva autodeterminació. A més, estaran disponibles les principals notícies dels darrers dies del diari de capçalera i diferents articles de la resta de diaris associats, en aquest primer número, articles del MesEconomia.cat, ElMoncasteller.cat i la RepúblicaEsportiva.cat completen el resum d’aquesta setmana.

01 LA_REPUBLICA_ok

 

 

Relacionats