Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

L’ANC rebutja la petició d’Aragonès: No canviarà “el missatge” de la manifestació de l’11-S

Dolors Feliu reitera que es tracta d’una manifestació crítica per pressionar els partits polítics, però no hi van en contra: “Ha de ser crítica, però no excloent”

Redacció 08/09/2022

L’ANC ha deixat ben clar que no canviarà “el missatge” de la manifestació de l’11-S; rebuitjant així la petició del president de la Generalitat, Pere Aragonès. La presidenta de l’entitat, Dolors Feliu, anima a tothom a participar, no obstant això, ha deixat palès que no renunciarà el “sentit crític amb l’autonomisme”.

Entre la sintonia en fer una manifestació transversal, però alhora crítica; Feliu nega que la manifestació sigui contra els partits polítics i diu que només volen “esperonar-los” i avisar-los que si no assumeixen la independència com a política prioritària “la gent no estarà al seu costat per anar fent polítiques de ‘qui dia passa any empeny'”. Tot plegat ho ha declarat en una entrevista feta per ‘El Nacional’.

“Si els partits no s’hi posen doncs haurem de prendre mesures per ser nosaltres els que, amb el suport de la gent, puguem fer la independència des d’un punt de vista de la mobilització democràtica i pacífica”, alerta Feliu, que recorda a les formacions independentistes que “no són res sense la gent”.