Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

L’ANC i la Intersindical-CSC asseguren que “només la república catalana garantirà els drets socials”

El sindicalisme independentista guanya força en augmentar la seva representativitat   La plataforma Alcem-nos, impulsada per diverses entitats independentistes com la Intersindical-CSC i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha celebrat aquest […]

Agències 01/05/2019
Pla general de la capçalera de la manifestació convocada per l'ANC i la Intersindical-CSG. Imatge de l'1 de maig del 2019. (Horitzontal)

El sindicalisme independentista guanya força en augmentar la seva representativitat  

La plataforma Alcem-nos, impulsada per diverses entitats independentistes com la Intersindical-CSC i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha celebrat aquest dimecres 1 de Maig, dia Internacional dels Treballadors, una manifestació a Barcelona “per reclamar una república dels drets socials”. Centenars de persones han sortit de la plaça Urquinaona fins a la plaça Sant Jaume corejant signes independentistes, reivindicant la república catalana i exigint la llibertat dels presos polítics. La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i el portaveu de l’Intersindical–CSC, Sergi Perelló, han vinculat la reivindicació dels drets socials a la construcció de la república catalana. “Només la república catalana garantirà els drets socials”, ha afirmat Paluzie a l’inici de la manifestació.

Pla mitjà de la capçalera de la manifestació amb la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie. Imatge de l’1 de maig del 2019. (Horitzontal)

Pla mitjà d’alguns manifestants amb pancartes on s’hi pot llegir ‘Alcem-nos per la República dels drets socials’. Imatge de l’1 de maig del 2019. (Horitzontal)