Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

L’acord polític que destorba el projecte de Puigdemont

Reunió de PSC i JxC per mantenir l’acord de govern de la Diputació de Barcelona i la crisi de l’Hospitalet i no prendre mal

Redacció 03/07/2020

Des d’ambdós partits es constata la voluntat de mantenir el pacte sense parar esment a turbulències externes

Els setze diputats provincials del PSC i el set de Junts per Catalunya (JxC) a la Diputació de Barcelona s’han reunit aquest divendres al matí per enfortir llaços entre els dos partits i aïllar el pacte de govern que mantenen a l’administració provincial de les turbulències que assetgen l’espai postconvergent o del presumpte cas de corrupció que afecta el govern de l’Hospitalet de Llobregat.

El pacte de la Diputació de Barcelona dificulta el procés polític endegat pel president Puigdemont

Segons ha avançat ‘Nació Digital’ i han confirmat a l’ACN fonts coneixedores de la trobada. La trobada ha tingut lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Recordem que persones significatives com Ferran Mascarell signant de la nova proposta política de Puigdemont o de Neus Munté han participat a la trobada, un pacte que ERC sempre treu per rebaixar les voluntats independentistes de l’entorn de Puigdemont.

L’entorn del PSC com el de JxC han fet una valoració positiva de la trobada, i han assegurat que la voluntat d’ambdós grups és que el pacte de govern es mantingui sense tenir en compte consideracions externes a l’entitat.