Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

L’acampada per la llibertat es trasllada “indefinidament” a la Ciutadella per pressionar el Govern

L’Acampada per la Llibertat s’alinea amb l’ANC i es trasllada “indefinidament” al Parc de la Ciutadella per tal de “vigilar i fer complir” el mandat de l’1-O al Govern. En un […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 07/10/2018
Una imatge del Parlament

L’Acampada per la Llibertat s’alinea amb l’ANC i es trasllada “indefinidament” al Parc de la Ciutadella per tal de “vigilar i fer complir” el mandat de l’1-O al Govern. En un comunicat, ha insistit que seguiran “fent pressió amb acte de resistència no-violenta per tal d’assolir la plena efectivitat i implementació del nostre dret a l’autodeterminació”. “No-violenta, no vol dir callant i quietes”, han escrit per afegir que pretenen “recuperar l’espai públic per a la ciutadania cedint-lo és clar, a totes les entitats”.

“El Poble català vàrem prendre l’humil i ferma decisió de realitzar una mobilització permanent no-violenta, una acció de resistència per tal d’assolir els objectius pels quals vam votar i vam guanyar”, han afirmat, argumentant la decisió de traslladar l’acampada  perquè “la sobirania del nostre poble, la nostra sobirania resideix al Parlament de Catalunya”. “Ja sabeu on trobar-nos des d’avui”, conclouen, fent una crida a la participació de la ciutadania reivindicant “la mobilització permanent a través de la cultura, formació i autoorganització” per “guanyar els drets civils, socials i polítics com a poble”.