Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

La visió unionista de Bolaños: “Catalunya està passant pàgina de projectes divisius que fracturen la societat”

|

- Publicitat -

El ministre de Presidència, Félix Bolaños, creu que la Diada d’aquest any ha servit per constatar que “Catalunya està passant pàgina de projectes divisius que fracturen la societat i duen a una tensió insuportable com la que hi havia el 2017”.

Publicitat

Però el que realment s’ha constatat és la visió esbiaixada de la mà dreta de Pedro Sánchez. I és que, en una entrevista a TVE, Bolaños ha assegurat que es pot veure “cada cop amb més claredat” que els catalans “estan apostant pel diàleg, per les solucions compartides, àmplies, transversals i que poden donar resposta a persones amb diferents sensibilitats”.

En canvi, a les mobilitzacions tant de l’ANC com de l’esquerra independentista es va evidenciar que, precisament, el diàleg amb l’Estat espanyol era el que generava més crítiques i descontentament.

“Aquest és el futur de Catalunya. És el diàleg, projectes compartits, solucions àmplies i un govern que funcioni”, ha insistit. Per a Bolaños, “tot el que passi a Catalunya” anirà en aquesta direcció i ha defensat que el Gobierno aposta “clarament pel diàleg, el retrobament, el progrés i per fer política amb majúscules”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió