Diumenge, 5 de juliol de 2020 - Edició 710
La República

La Vanguardia blanqueja els Borbons

El dia que la monarquia espanyola és més qüestionada, la capçalera del Grup Godó dedica tots els seus esforços a explicar les bonances del rei i la seva família

Redacció
Redacció 04/11/2019

La Vanguardia sempre al servei dels repressors

El diari del Grupo Godó sap que el relat és important però és imprescindible tenir diners per a poder-lo implementar. La Vanguardia és un dels mitjans que gaudeix de més subvencions públiques per part d’un govern que diu ser independentista. Tota una contra-lògica tenint en compte que el diari de Màrius Carol usa el rotatiu per atacar les voluntats d’aquest govern i de la majoria de catalans.

JuntsxCat i ERC participaran avui juntament amb la CUP a les protestes contra la presència dels Borbons a Catalunya, però els dos primers governen el país

El Grup Godó, el grup de comunicació que rep més diners públics del Govern Català segueix en la seva línia d’imposar el seu relat monàrquic i espanyol. Avui el diari blanquejava la monarquia espanyola fent notícies sobre els premis com si res no passés. No deu ser molt raonable pagar publicitat a uns mitjans que van contra allò que proclama el Govern.

Notícies d’aquest matí a La Vanguardia blanquejant la monarquia espanyola

Aquí un recull del conjunt de notícies que blanquegen els Borbons i que, atenció, són totes d’aquest mateix matí. la maquinarà a tot gas avui a La Vanguardia:

“Los premios Princesa de Girona echan a andar”

“Los Reyes, la princesa Leonor y la infanta Sofía, juntos, por primera vez, en Barcelona”

“El compromiso del Rey y la Princesa con Catalunya”

“¿Qué hace la Fundació Princesa de Girona?”

Relacionats