Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

La unionista que va agredir un periodista a Reus retrata C’s: fan d’Arrimadas, VOX i la Falange per igual

'Reus Antifeixista' l'ha identificat a Twitter

|

- Publicitat -

Aquest dilluns, prop d’un centenar de persones van concentrar-se a Reus per mostrar el seu rebuig a un acte amb l’exministre del govern de Mariano Rajoy, José Manuel García-Margallo, i un grapat d’unionistes van respondre a la manifestació. En el transcurs dels esdeveniments, una dona  amb una bandera espanyola va agredir un periodista de ‘Reus digital’ mentre gravava unes imatges. Avui, ‘Reus Antifeixista’ l’ha identificat a Twitter i ha destapat la seva història.

Publicitat

Segons expliquen (amb fotografies), la seva presència a Reus per defensar Margallo de les crítiques del republicanisme no significa que la unionista sigui votant del PP, ja que -aquest cap de setmana- també se l’hauria vist protegint les jornades de Formació de VOX al barri de Bonavista a Tarragona, on va haver-hi enfrontaments amb grups antifeixistes. A més, hi ha imatges seves encartellant amb ‘Ciudadanos’ o en actes del partit i fins i tot té fotografies en una taula de la Falange. No distingeix l’unionisme, doncs, entre aquestes formacions? Tant se val si és PP, Vox, ‘Ciudadanos’ o Falange si tots lluiten per la sagrada unitat d’Espanya contra l’independentisme?

‘Reus Antifeixista’ també assegura que “cada setmana”, aquesta persona participa en les sortides nocturnes “dels escamots ultres” que arrenquen símbols republicans dels carrers (com ‘Resistencia Alta Tabarnia’ o ‘Cruzada de los 300’) i dóna suport al sindicat de la policia espanyola, JUSAPOL, i a la monarquia espanyola.

Et pot interessar  El PP anuncia un "gran acte" contra l'amnistia el cap de setmana previ al debat d'investidura de Feijóo
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió