Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

La surrealista ficada de pota a ‘Espejo Público’: Es confonen de Jordi Sánchez i difonen una imatge de l’actor per parlar del procés

La televisió espanyola, en ridícul per confondre l’ex-pres polític i el mític actor de ‘Plats Bruts’

Redacció 13/01/2023
Espejo Público parlant dels líders del procés amb una foto errònia de l'actor Jordi Sánchez.

La manca de rigor de la televisió espanyola a l’hora de tractar el procés independentista fa anys que és evident. Tanmateix, a ‘Espejo Público‘ han aconseguit ficar un poc més la pota. El programa matinal que presenta Susanna Griso a Antena 3 ha començat la jornada de divendres parlant sobre la reforma dels delictes de malversació i sedició i com afecta els líders de l’1-O.

L’espifiada arriba quan repassen les sentències de polítics independentistes com Josep Rull, Jordi Cuixart, Joaquím Forn, Carme Forcadell i Jordi Sànchez. Ja es delaten qualificant-los de “huídos del procés”.

En el cas de l’expresident de l’Assemblea Nacional Catalana i ex-pres polític Jordi Sànchez la fotografia no és d’ell, però és un rostre familiar tant pels catalans com probablement pels espectadors d”Espejo Público¡. Es tracta del reconegut actor Jordi Sánchez, que va interpretar el mític Lopes a ‘Plats Bruts’ (TV3). També ha encarnat el personatge d’Antonio Recio a ‘La que se avecina’ (Mediaset).

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha mostrat la seva perplexitat en una piulada a Twitter on ha compartit la imatge del programa on es veuen els quatre polítics i l’actor. “M’al·lucina”, ha comentat.