Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

La Sala Beckett obre la temporada aquest divendres amb un concert de la pianista Clara Peya

La Sala Beckett de Barcelona donarà el tret de sortida aquest divendres a la seva temporada teatral amb un concert de la pianista Clara Peya, enguany actuarà al costat d’alguns […]

Redacció
Redacció 10/09/2018
Sala Beckett / Europa Press

La Sala Beckett de Barcelona donarà el tret de sortida aquest divendres a la seva temporada teatral amb un concert de la pianista Clara Peya, enguany actuarà al costat d’alguns dramaturgs que visitaran la sala al llarg de la temporada com Guillem Albà, Judit Colomer i Aida Oset.

Segons ha informat l’espai aquest dilluns en un comunicat, la temporada continuarà amb la programació d’If-fi del 19 al 23 de setembre, una creació dels membres del laboratori Peripècies conduït per Sergi Belbel que unirà la capital catalana amb la història de dues famílies locals, els Isern i els Fontanals, que s’entrecreuen fatalment el 1938.

A més, a l’octubre la sala obrirà el cicle Terrors de la ciutat. Escenaris de conflicte i por, una proposta organitzada amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i comissariada per Isaac Gonzàlez Balletbò del 2 d’octubre fins al 2 de desembre, i inclourà activitats com lectures dramatitzades, xerrades i quatre espectacles.

Entre els muntatges figuren Ofici de les tenebres, un thriller moral de Joan Rusiñol que arranca després de la sortida de la presó d’un home acusat de terrorisme; i Blues, de Sergi Pompermayer, que explica la història d’un policia que haurà d’enfrontar-se a un possible atac terrorista i a un error policial.

També Amnè(i)s(t)ia, de Chokri Ben Chikha, un projecte amb l’Institut del Teatre (IT) sobre prejudicis, les pors col·lectives i la seva relació amb els mitjans de comunicació; així com La benvinguda, de Marc Guevara, que tancarà el cicle i del que a la temporada passada ja se’n va fer una lectura dramatitzada.