La rebuda que l'ANC prepara per a la tornada a Catalunya de Jami Matamala La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

La rebuda que l’ANC prepara per a la tornada a Catalunya de Jami Matamala

L’empresari acompanya Carles Puigdemont en el seu exili a Bèlgica des del primer dia i, el 28-A, va obtenir un escó al Senat per la província de Girona

Redacció
Redacció 10/05/2019

“I ara ja ho puc dir… El pròxim dimarts aterra a Girona el meu pare, Jami Matamala! I és gràcies als que el vau votar! Així que gràcies, gràcies, gràcies, gràcies, gràcies, gràcies a totes i tots!”. Són paraules de Neus Matamala, filla de Jami Matamala, l’empresari català que acompanya Carles Puigdemont en el seu exili a Bèlgica des del primer dia, celebrant (via Twitter) la tornada del seu progenitor a Catalunya.

I és que, el 28-A, Matamala va obtenir un escó al Senat per la província de Girona. Un escó que li atorga protecció davant la reobertura, el passat mes de gener, de la investigació de l’Audiència Nacional per haver acompanyat Puigdemont en el moment de la seva detenció a Alemanya.

Per tot això, l’ANC està preparant -segons el Diari de Girona– una rebuda per a l’empresari i ha fet una crida per rebre’l (dimarts 14 de maig, a les 09.30 hores) a l’aeroport de Girona i acompanyar-lo amb “cotxes amb estelades” en caravana fins a Girona.

Relacionats