Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La nova campanya de Salut: “Tu que pots, vacuna’t ARA contra la COVID”

L’objectiu és motivar la ciutadania perquè demani cita abans que els joves es reincorporin a les aules. De manera que així es podria minimitzar l’impacte que es preveu pel setembre, amb l’educació un altre cop en marxa

Avatar
Agències 18/08/2021
Pla mitjà d'un infermer administrant la vacuna contra la covid-19 a una jove al pavelló Onze de Setembre de Lleida, l'11 d'agost del 2021.

El Departament de Salut ha impulsat una nova campanya per potenciar la vacunació a les franges amb menys cobertura, com és la dels joves o la d’aquelles persones de poc més de 40 anys.

Sota el lema ‘Tu que pots, vacuna’t ARA contra la COVID’, té com a objectiu motivar la ciutadania perquè demani cita durant aquest estiu, abans que els estudiants es reincorporin a les aules. La campanya es podrà veure als mitjans de comunicació tradicionals i a les xarxes socials a partir d’aquest dimecres 18 d’agost.

Salut ha recordat que la vacuna és “la millor eina” per lluitar contra la COVID-19 i, per això, remarca la importància d’arribar a la tardor “amb una bona cobertura poblacional”.