Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

La ministra Raquel Sánchez fa una comparació entre Putin i Ayuso

“La Comunitat de Madrid no es pot convertir en una mena de llogaret gal aliat de Putin i això és el que pretén la senyora Ayuso”, ha denunciat la ministra de Transports i Mobilitat

Redacció 03/08/2022
Pla mitjà de la ministra de Transports i Mobilitat, Raquel Sánchez, intervenint a l'acte d'inauguració de l'enllaç de l'A-2 i l'AP-7, l'1 de setembre del 2021. (Horitzontal)

La ministra de Transports i Mobilitat, Raquel Sánchez ha carregat de nou contra més contra la proposta plantejada per la presidenta de la Comunitat de Madrid. Isabel Díaz Ayuso ha amenaçat de portar al Tribunal Constitucional si ha d’aplicar les noves mesures d’estalvi energètic impulsades pel Gobierno.

Sánchez no ha tardat a reaccionar i ha denunciat: “Recordar que estem en un estat de dret i les normes es compleixen. La Comunitat de Madrid no es pot convertir en una mena de llogaret gal aliat de Putin i això és el que pretén la senyora Ayuso. Reprovem les actituds insolidàries que no estan a l’altura”. Tot seguit ha afegit de forma contundent “recordaria al PP que estem en una situació complexa i molt complicada on la UE ens demana esforços i demanem a Feijóo que posi ordre al seu partit. Ell mateix veia bé fa uns dies aquestes mesures i ara Ayuso i altres membres del Partit Popular no estan d’acord”. I finalment ha conclòs: “Estem en una situació complexa, cal rigor i responsabilitat”.