Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

La lluita francesa inspira una empresa catalana per crear l’uniforme republicà del 21-D

Els moviments socials de protesta contra el govern francès que s’han escampat arreu del territori gal i que, amb accions contundents i fermes, han aconseguit fer claudicar el president Emmanuel […]

Gerard Sesé 12/12/2018
Imatge d'una manifestació en favor de la llibertat dels presos polítics / ANC

Els moviments socials de protesta contra el govern francès que s’han escampat arreu del territori gal i que, amb accions contundents i fermes, han aconseguit fer claudicar el president Emmanuel Macron, ja tenen el seu equivalent a Catalunya.

A França es feien dir ‘gilets jaunes’ que vol dir, literalment, ‘armilles grogues’. Ara, a Catalunya, sota aquesta idea, una empresa especialitzada en merchandising independentista, urnesdelreferendum.cat, han creat una armilla groga republicana.

I és republicana perquè hi ha l’opció d’estampar-la amb el text “República en construcció, disculpin les molèsties”. L’armilla groga fluorescent, amb bandes reflectants, permet aconseguir ser vist a bona distància i té unes mides de 65cm x 71cm, feta 100% de polièster amb un teixit de punt llis, compleix amb les certificacions corresponents.

Es ven arreu del territori català, costa entre 2,50 € i 4,95 € i tarda a arribar entre 48 i 72 hores.

Armilla Groga Republicana