Divendres, 5 de març de 2021 - Edició 953
La República

La Guàrdia Civil segueix recreant-se en l’agressió feixista contra Jordi Borràs

Ja han passat diverses setmanes des que el fotoperiodista Jordi Borràs va ser agredit per un inspector de la Policia Nacional espanyola al crit de ‘Viva España’ i ‘Viva Franco’. Amb […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 08/08/2018

Ja han passat diverses setmanes des que el fotoperiodista Jordi Borràs va ser agredit per un inspector de la Policia Nacional espanyola al crit de ‘Viva España’ i ‘Viva Franco’. Amb tot, sembla que molts membres dels cossos de seguretat de l’Estat no han tingut prou amb no condemnar l’atac i segueixen acarnissant-s’hi a les xarxes socials.

És el cas de Juan Ramon Manzanares, secretari de la Unió d’Oficials de la Guàrdia Civil (associació que representa més d’un miler d’oficials del cos i l’única amb representació al Consell de la Guàrdia Civil), que ha celebrat avui l’agressió a Borràs. Segons ell, el fotoperiodista “va anar a buscar llana i va sortir esquilat”.

Aquest, però, no és el primer comentari polèmic que Manzanares fa a Twitter, on lloa habitualment moltes accions dels GDR contra símbols republicans al carrer. I és que, arran de l’atac d’un unionista amb el seu vehicle contra les creus plantades a la plaça Major de Vic per la llibertat dels presos polítics, Manzanares ja va deixar anar algunes barbaritats com que calia fer servir “una excavadora o un lleva neus”. El mateix Coordinador Nacional de les joventuts dels ultres de Democracia Nacional va voler parar-li els peus.