Dimarts, 7 de juliol de 2020 - Edició 712
La República

La fiscalia també investigarà el gag de ‘Polònia’ sobre la brutalitat policial a Catalunya

Acumula la denúncia del CSIF a la que havien presentat altres sindicats per un esquetx del programa ‘Està passant’

Avatar
Agències 06/11/2019
Toni Soler, en una imatge d'arxiu

La fiscalia també investigarà el gag de ‘Polònia’ sobre la brutalitat policial durant les protestes a Catalunya com a resposta a la sentència. Acumula així la denúncia que havia presentat CSIF a la que havien plantejat altres sindicats per un esquetx del programa ‘Està passant’, i per la qual ja s’havien obert diligències contra Toni Soler, Jair Domínguez i Magí Modgi, confonent el cognom de l’humorista, que es diu Magí Garcia, amb el seu nom artístic. CSIF va decidir portar els dos programes de TV3 a la fiscalia per un delicte d’odi i injúries contra la policia.

El gag del programa dirigit per Toni Soler carrega contra l’actuació policial dels últims dies a Catalunya i inclou imatges de gossos amb cascs de policia o amb projectils de foam. Pel que fa al ‘Polònia’, a l’esquetx hi surt un grup que simula ser Manel interpretant una cançó i un ball sota el títol ‘Poli band’. Segons CSIF, comparen la policia amb una “banda d’analfabets, assetjadors morals, agressius i violents que causen lesions a la ciutadania indiscriminadament”.

Ridícul de la fiscalia citant a declarar els membres de Manel 

Per tot això, la fiscalia ha obert diligències contra els integrants del grup Manel pel gag del programa ‘Polònia’ que parodiava la seva cançó ‘Boy band’.

Relacionats