Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

La fiscalia no va concedir una ordre de protecció a la dona de Mainat perquè “no hi havia indici de delicte”

La defensa del productor assegura que la denúncia per coaccions de Dobrowolski “és instrumental perquè només busca obtenir redits econòmics de la separació”

Redacció 06/10/2020
Imatge familiar de Josep Maria Mainat

La figura de la dona de Josep Maria Mainat cada dia queda més en dubte amb les noves informacions que van sortint a la llum. Aquest dimarts, Rac 1 ha avançat que la fiscalia es va oposar a concedir una ordre de protecció per Angela Dobrowolski, perquè considerava que no hi havia cap indici que el productor de televisió hagués comès cap mena de delicte. De fet, aquest és un dels arguments de la seva defensa per demanar al jutge que arxivi la causa oberta sobre ell per un presumpte delicte de coaccions.

Tot això ve després de la denúncia que va posar Dobrowolski contra Mainat l’onze de juliol, i aquell mateix dia es va negar a demanar qualsevol mesura de protecció, però dos dies després, va tornar als mossos d’esquadra per sol·licitar-la.

La vista davant del jutge es va fer el dia 15 i ella no s’hi va presentar dient que tenia un fill malalt, però dies més tard va explicar que era fora de la ciutat. Tampoc va comparèixer davant del jutge de família, que l’havia citat per discutir la demanda de mesures cautelars urgents que Mainat va demanar en el procés de separació de la seva dona. Aquell dia, el jutge va donar la guarda i custòdia dels fills al productor, un argument que per la defensa demostra que Mainat no és agressiu, perquè si no, un jutge no hauria pres aquesta decisió. De fet, la defensa de Josep Maria Mainat assegura que ell té por d’ella i del seu entorn perquè creu que l’ha intentat matar.

Amb tot, la seva advocada demana l’arxivament de la causa, perquè com la Fiscalia, considera que no hi ha cap indici de delicte i afegeix que “som davant d’una denúncia per coaccions que és instrumental, ja que només busca obtenir redits econòmics del procés de separació”.