Divendres, 27 de novembre de 2020 - Edició 855
La República

La fiscalia de Sánchez confirma l’enganyifa sobre la investigació de Juan Carlos I i arxivarà el cas

Els fiscals del Suprem no podran interposar una querella criminal per la inviolabilitat del monarca durant el seu mandat

Redacció
Redacció 30/10/2020
Imatge d'arxiu de Juan Carlos I

Els fiscals del Tribunal Supremo han intentat, sense èxit, dissimular la farsa que ha suposat la investigació per intentar portar a judici el monarca Juan Carlos I després de totes les evidències sobre els seus comptes a l’estranger. En unes informacions d’El Confidencial, el fiscal Juan Ignacio Campos assegura que han arribat a la conclusió que “la inviolabilitat de la qual va gaudir per mandat fins a la seva abdicació el 19 de juny del 2014 els impedeix interposar una querella criminal contra Juan Carlos I davant la Sala Segona del Tribunal Supremo“.

Per intentar cobrir l’enganyifa, la fiscalia de Sánchez s’escuda anunciant un detallat relat dels comportaments del borbó que s’han deduït a partir de la investigació que s’ha dut a terme, i que si no fos per la inviolabilitat, “justificarien un judici penal, i eventualment, una sentència condemnatòria”. Per tant, un informe que resultarà inútil perquè no farà més que repetir tots els tripijocs del monarca que treuen constantment a la llum els mitjans de comunicació.

 

Relacionats