Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

La família de Franco es farà càrrec de les restes del dictador

La família de Franco ha afirmat, finalment, que es farà càrrec de les restes del dictador i que presentarà les al·legacions oportunes en els pròxims 15 dies, tot i que […]

Redacció
Redacció 25/08/2018
Imatge del Valle de los Caídos / @hospederiavc

La família de Franco ha afirmat, finalment, que es farà càrrec de les restes del dictador i que presentarà les al·legacions oportunes en els pròxims 15 dies, tot i que descarta recórrer la decisió de l’Executiu.

Així ho ha exposat en una entrevista el nét de Franco Francis Franco, en una entrevista al diari La Razón on ha assegurat que “per descomptat” la seva família es farà càrrec de les restes: “No ho deixarem en mans del Gobierno”.

Preguntat per la possibilitat de ser enterrat al costat de la seva dona, Carmen Polo, a El Prado (Madrid), ha comentat que “avui dia no es contempla” perquè on està enterrada ella “no hi ha seguretat”.

En l’entrevista també s’ha afanyat exposar que l’exhumació de Franco no és “tan urgent” ni per a ell “ni pel 90% dels espanyols”. “L’Executiu té presa perquè no tenen molta legislatura per davant” i ha afegit que “son el Gobierno menys votat de la història i no representen a gairebé ningú”.