Dimecres, 8 de juliol de 2020 - Edició 713
La República

La CUP renova el Secretariat Nacional després de votar la militància

La candidatura inclou a Dayana Santiago, Anna Sortint, Maria Rovira i Hugo Alvira

Redacció
Redacció 30/11/2019

La CUP desvetllarà aquest dissabte el resultat del procés de renovació del seu Secretariat Nacional, després que la militància hagi votat telemàticament des del dimecres a les 15 persones que formen part de l’equip executiu de l’organització.

De les 15 persones que integren aquest òrgan, 11 es trien a través de candidatures col·lectives i quatre d’individuals, per a les que l’organització presenta una candidatura conjunta i quatre individuals, que s’han proposat mitjançant el procés 50/60 impulsat a l’Assemblea Nacional de juliol.

Aquest procés 50/60 s’ha situat a Hugo Alvira, Sylvia Barragán, Aitor Blanc i Fabià Díaz en les quatre candidatures individuals, i a Dayana Santiago i Anna Sortint encapçalant la llista conjunta.

Completen la llista conjunta Maria Rovira, Laia Santís, Sílvia Pagès, Jose Juan Almansa, Edgar Fernández, Joan López, Pau Juvilà, Ivà Gallego i Francesc Gabarrell, amb Joan Marc Ardit, Susana Trapé, Laure Fernández i Jordi Magrinyà com a suplents.

La renovació del Secretariat Nacional –en què han pogut votar la militància amb sis mesos d’antiguitat– va començar en aquesta Assemblea Nacional al juliol, que va crear aquest equip per elaborar una candidatura col·lectiva per presentar a les eleccions internes d’aquest òrgan executiu.

Aquest òrgan del partit és el que coordina la gestió política de l’organització, desenvolupa i executa la seva línia política i els acords presos en les assemblees nacionals i els seus consells polítics.

Relacionats