Edició 2049

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de març del 2024
Edició 2049

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de març del 2024

La CUP lamenta que el Govern d’ERC estigui a favor de “macroprojectes destructius” pel territori

|

- Publicitat -

La portaveu del secretariat nacional de la CUP, Maria Sirvent, ha lamentat que el Govern d’ERC, segons ha dit, estigui a favor de “macroprojectes destructius” pel territori, fent referència, entre altres, a l’ampliació de l’aeroport del Prat o el Hard Rock. Des de Girona, Sirvent ha defensat que es tracta de projectes que són “contra els interessos de la gent” i suposen “les receptes de sempre” que han portat a la situació actual.

Davant d’aquesta situació, Sirvent ha dit que la CUP defensa una “alternativa” basada en la “confrontació amb l’Estat i amb l’agenda de la patronal”. I ha assenyalat que mentre les patronals pressionen pels pressupostos, la sanitat i l’educació han convocat jornades de vaga.

Publicitat

Sirvent ha recordat que la CUP ha fet moltes propostes al Parlament per aturar macroprojectes que, segons ha dit, estan destinats a “destruir el patrimoni i a favor de l’agenda de la patronal”.

També ha lamentat que hi hagi una “intenció de protagonitzar una agenda del retrobament entre l’estat espanyol i el conflicte català” i, en aquest sentit, es parli de “pacificació del conflicte”.

Et pot interessar  Illa confirma "converses intenses" entre el Govern i el PSC per intentar arribar a un "principi d'acord" sobre pressupostos
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut