Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

La CUP lamenta que el Govern d’ERC estigui a favor de “macroprojectes destructius” pel territori

Maria Sirvent defensa que l’ampliació del Prat o el Hard Rock van en contra els interessos de la gent

Agències 14/01/2023
La portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, Maria Sirvent, en roda de premsa Data de publicació: dilluns 14 de novembre del 2022, 11:56 Localització: Barcelona Autor: Sílvia Jardí

La portaveu del secretariat nacional de la CUP, Maria Sirvent, ha lamentat que el Govern d’ERC, segons ha dit, estigui a favor de “macroprojectes destructius” pel territori, fent referència, entre altres, a l’ampliació de l’aeroport del Prat o el Hard Rock. Des de Girona, Sirvent ha defensat que es tracta de projectes que són “contra els interessos de la gent” i suposen “les receptes de sempre” que han portat a la situació actual.

Davant d’aquesta situació, Sirvent ha dit que la CUP defensa una “alternativa” basada en la “confrontació amb l’Estat i amb l’agenda de la patronal”. I ha assenyalat que mentre les patronals pressionen pels pressupostos, la sanitat i l’educació han convocat jornades de vaga.

Sirvent ha recordat que la CUP ha fet moltes propostes al Parlament per aturar macroprojectes que, segons ha dit, estan destinats a “destruir el patrimoni i a favor de l’agenda de la patronal”.

També ha lamentat que hi hagi una “intenció de protagonitzar una agenda del retrobament entre l’estat espanyol i el conflicte català” i, en aquest sentit, es parli de “pacificació del conflicte”.