Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

La CUP de Verges dona suport a la regidora que ha plegat per “assetjament” i insisteix que va apartar l’acusat al juny

|

- Publicitat -

La CUP de Verges ha assegurat en un comunicat que dóna suport a la regidora que ha deixat el partit després de denunciar “assetjament psicològic” d’un company. La formació ha insistit que tant bon punt es van a assabentar dels fets van actuar “immediatament” i “pensant sempre en el benestar de la regidora”, Susagna Ribas. i han explicat que van apartar l’altre edil el mes de juny del 2019. A banda, també remarquen que els fets no van tenir lloc en el context d’activitat política, però han reiterat que “en tot moment” han estat al costat de l’afectada. “La gestió de la situació s’ha basat en tot moment en donar suport a la regidora i activar el protocol intern de la CUP, mitjançant un acompanyament extern que fins ara s’estava executant conjuntament amb l’equip de govern i amb la regidora”, han detallat.

Publicitat

A més, tot i que han lamentat que hagi decidit abandonar el projecte de la formació, han agraït la seva feina feta al capdavant de l’equip de govern de l’ajuntament. També han volgut aclarir que són “un grup transversal” i “on totes les idees sempre han estat escoltades i respectades” i han assegurat que “en tot moment” han treballat per “solucionar les situacions mitjançant el diàleg”.

Et pot interessar  ERC, Junts, la CUP i comuns, decidits a esclarir l'espionatge d'Estat: impulsen una comissió d'investigació sobre els policies infiltrats
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió