Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

La CUP crida a “aturar-ho tot des del primer dia de judici”

El diputat de la CUP, Carles Riera, ha fet una crida a “aturar-ho tot des del primer dia de judici”. En declaracions a mitjans de comunicació des del Parlament, ha instat […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 10/01/2019
Carles Riera, diputat de la CUP

El diputat de la CUP, Carles Riera, ha fet una crida a “aturar-ho tot des del primer dia de judici”. En declaracions a mitjans de comunicació des del Parlament, ha instat a mobilitzar-se per “exigir la llibertat dels presos i preses polítiques i per l’exercici del dret a l’autodeterminació i en cap cas supeditar-ho a les negociacions d’uns pressupostos a l’Estat”.

Ho ha dit després que el Tribunal Suprem hagi demanat el trasllat dels presos polítics a Madrid a finals d’aquest mes. “El TS està movent fitxa i per això fem una crida a que tots els partits, entitats i organitzacions es posin a treballar conjuntament per fer mobilitzacions àmplies des d’abans mateix del primer dia de judici”, ha explicat per advertir al Govern que “desmobilitzar l’independentisme, com es va voler fer el passat 21D amb la protesta contra el Consell de Ministres, és un error que pot tenir greus conseqüències i que no estem disposats a acceptar”.