Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

La crisi de Ceuta i Melilla va en augment i preocupa a Espanya

El president del govern espanyol agraeix “la solidaritat” de les institucions europees després de la crisi a Ceuta, té pànic a que el suport es dilueixi i quedi com un problema colonial

Redacció
Redacció 24/05/2021
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, encaixant la mà amb el líder del PP, Pablo Casado, a l'entrada de la Moncloa.

Marroc se sent fort amb el suport americà en la seva lluita amb el Front Polisario

ACN Brussel·les .- El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha exigit aquest dilluns al Marroc “respecte a les fronteres” després de la crisi a Ceuta. A l’arribada a la cimera europea que se celebra a Brussel·les, el president del govern espanyol ha advertit al Marroc que Espanya és “el major aliat” que té dins de la Unió Europea “per defensar els seus interessos estratègics”. “Volem tenir la relació més constructiva possible”, ha dit Sánchez, que també ha exigit “confiança”. “Les relacions de veïnatge s’han de basar en dos pilars: confiança i respecte”, ha assegurat el president del govern espanyol, que ha agraït la “solidaritat” i el suport dels líders de les institucions europees després de la crisi a Ceuta.