Dijous, 4 de març de 2021 - Edició 951
La República

La Crida inicia una campanya per Sant Jordi per enviar dibuixos de roses a presos i exiliats

També ofereix una llista de llibres recomanats relacionats amb el procés a través de la plataforma ‘llibreriesobertes.cat’

Redacció
Redacció 20/04/2020

La Crida Nacional per la República ha iniciat una doble campanya i convida a comprar llibres escrits pels presos polítics i/o exiliats o altres persones vinculades amb l’1-O, així com a enviar dibuixos de roses per correu per a Sant Jordi.

En un comunicat, expliquen que es tracta de dues campanyes que han impulsat sota el nom de ‘Crida a la Llibertat’ en un context de confinament pel coronavirus.

Així, proposen la compra de llibres a través de la plataforma ‘llibreriesobertes.cat‘, per donar suport a el petit comerç català, a partir d’un llistat de 21 llibres que recomanen, entre els quals els dels presos polítics i els exiliats, com el president legítim de la Generalitat Carles Puigdemont.

Està previst que els autors dels llibres gravin un breu vídeo, que es publicarà a la xarxes de la Crida, per explicar què volien transmetre.

A més, han emplaçat els socis, adherits i simpatitzants de la Crida a dibuixar una rosa, fotografiar i pujar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta ‘RosesPerLaLlibertat’, explicant a què “pres o exiliat” la dirigeixen, i a enviar-després per correu.