Dimecres, 8 de desembre de 2021 - Edició 1231
La República

La contundent reflexió de Baños sobre l’odi de La Vanguardia al procés independentista

L’exdiputat fa referència a un article de Lola Garcia que és “la constatació que l’únic objectiu de qualsevol govern català és pidolar els nostres diners a Espanya”

Redacció
Redacció 17/10/2021

L’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, ha respost un nou article de La Vanguardia escrit per Lola Garcia, on reflecteix l’unionisme més absolut de “callar i obeir”. L’article, titulat “La dedicació al procés va deixar la Generalitat fora de joc a l’hora d’aconseguir recursos”, ha donat ales a l’habitual tertulià de programes de ràdio i televisió per piular una contundent reflexió sobre l’autoritarisme que predica Espanya.

En referència a l’article de Garcia, Baños assegura que és “la constatació que l’únic objectiu i possibilitat de qualsevol govern català és pidolar els nostres diners a Espanya”. “Quan et desvies, et castiguen”, ha etzibat l’exdiputat a Twitter. Baños se’n fa creus de l’article, ja que també ha defensat que “si es demana amb bona educació tampoc te’ls donen“, fent referència a la mà estesa d’ERC a una entesa amb el Gobierno per seguir avançant en el procés i en l’aprovació dels pressupostos generals. Però davant les constants negatives i incompliments de l’executiu espanyol, Baños ha exclamat que “encara troben correcte” l’actitud repressora del Gobierno.