Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

La coalició d’ERC i Sobiranistes vol col·locar el referèndum en “l’agenda política espanyola”

En plena recta final de la campanya electoral, la coalició d’ERC i Sobiranistes s’ha presentat com “el millor projecte per defensar les demandes del 80% de la societat catalana”. Gerard […]

Aleix Ramirez Morlans
Aleix Ramirez Morlans 26/04/2019
Imatge d'un acte conjunt d'ERC i Sobiranistes / Aleix Ramírez

En plena recta final de la campanya electoral, la coalició d’ERC i Sobiranistes s’ha presentat com “el millor projecte per defensar les demandes del 80% de la societat catalana”. Gerard Gómez Del Moral, número sis de la candidatura republicana al Congrés, assegura que “sortim a guanyar amb l’objectiu de sumar”.

Per la seva banda, Elisenda Alamany reivindica que “Catalunya no pot renunciar a res” i en la legislatura vinent caldrà “defensar els drets més fonamentals d’una democràcia”. Sobiranistes resta valor al color del govern que sortirà de les eleccions del pròxim diumenge, “sempre han bloquejat les demandes de la ciutadania de Catalunya”, ha recordat la número dos de la llista republicana a l’Ajuntament de Barcelona. En aquest sentit, Joan Josep Nuet creu que “és hora de teixir acords i lluitar” contra la repressió. Segons l’exmembre de la mesa del Parlament, la coalició d’ERC i Sobiranistes ha de ser capaç de “caminar pel carril central del 80 %”.