Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

La coalició d’ERC i Sobiranistes vol col·locar el referèndum en “l’agenda política espanyola”

La coalició es presenta com "el millor projecte per defensar les demandes del 80% de la societat catalana"

|

- Publicitat -

En plena recta final de la campanya electoral, la coalició d’ERC i Sobiranistes s’ha presentat com “el millor projecte per defensar les demandes del 80% de la societat catalana”. Gerard Gómez Del Moral, número sis de la candidatura republicana al Congrés, assegura que “sortim a guanyar amb l’objectiu de sumar”.

Publicitat

Per la seva banda, Elisenda Alamany reivindica que “Catalunya no pot renunciar a res” i en la legislatura vinent caldrà “defensar els drets més fonamentals d’una democràcia”. Sobiranistes resta valor al color del govern que sortirà de les eleccions del pròxim diumenge, “sempre han bloquejat les demandes de la ciutadania de Catalunya”, ha recordat la número dos de la llista republicana a l’Ajuntament de Barcelona. En aquest sentit, Joan Josep Nuet creu que “és hora de teixir acords i lluitar” contra la repressió. Segons l’exmembre de la mesa del Parlament, la coalició d’ERC i Sobiranistes ha de ser capaç de “caminar pel carril central del 80 %”.

Et pot interessar  Illa demana "pensar primer en el país i la convivència" mentre treu pit que el PSC no ha posat "cap entrebanc a la tasca del Govern"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió