Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

La carta de David Fernàndez a Baltasar Garzón que ‘El País’ s’ha negat a publicar

Plantofada de l'exdiputat de la CUP a l'exjutge de l'Audiència Nacional

|

- Publicitat -

El diari ‘El País’ s’ha negat a publicar una carta al director que l’exdiputat de la CUP al Parlament, David Fernàndez, dirigeix a l’exjutge de l’Audiència Nacional, Baltasar Garzón. Es tracta d’una missiva en resposta a un article escrit per l’exmagistrat al mitjà sota el títol ‘Los verdaderos monstruos’, en que parla -entre altres coses- sobre ETA i el GAL.

Publicitat

El mateix Garzón anima els lectors a enviar crítiques “ben documentades”, cosa que es pren al peu de la lletra David Fernàndez quan li parla de Sabino Ormazabal, acusat falsament de col·laborar amb la banda terrorista i empresonat durant gairebé un any: “Creu vostè que el responsable del seu injust empresonament, de la seva llarga espera i dels danys ja irreparables hauria de fer autocrítica i demanar disculpes? Em dirigeixo a vostè perquè l’interpel·la directament: va ser vostè qui va ordenar detenir-lo, empresonar-lo i jutjar-lo”, li etziba.

A través de Twitter, Fernàndez també ha recordat que és la segona carta que escriu a ‘El País’ de “temàtica similar” i que -a diferència d’aquesta- la que va enviar el 2011 sí que la van publicar.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió