Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

La Asociación Profesional de la Magistratura es venja de Jordi Pina per haver recusat un dels seus jutges

L’advocat de Jordi Sànchez, Jordi Pina, va recusar el magistrat de la Sala Segona del Tribunal Suprem Francisco Monterde per la seva pertinença a la conservadora Associación Profesional de la […]

Gerard Sesé 21/08/2018
L'advocat Jordi Pina, en una imatge d'arxiu

L’advocat de Jordi Sànchez, Jordi Pina, va recusar el magistrat de la Sala Segona del Tribunal Suprem Francisco Monterde per la seva pertinença a la conservadora Associación Profesional de la Magistratura (APM). Pina va al·legar que el magistrat acusat és el vicepresident d’una associació que ha emès diversos missatges a Twitter manifestant un “obert rebuig” a la ideologia independentista i “prejudicis” contra Sànchez i altres investigats pel procés de sobiranista.

La Sala d’Apel·lacions del Tribunal Suprem va inadmetre a tràmit la petició per extemporània.

Ara, Jordi Pina ha denunciat a les xarxes que l’APM l’ha bloquejat perquè no pugui seguir les piulades radicals i ultres catalanofòbiques: “m’han blocat i no puc accedir a @JuecesAPMCAT. Seguiré atent a les piulades, no patiu.”

Tanmateix, ha demanat col·laboració ciutadana, ja que ara ell no pot veure el perfil: “Si veieu piulades sobre el procés, feu-les públiques. Encara que sembli poc important aquestes coses a TEDH valen molt”.