Diumenge, 28 de novembre de 2021 - Edició 1221
La República

L’1-M uneix el Govern: Torra i Aragonès coincideixen que cal reforçar els treballadors davant una crisi com la que patim

Torra: “Protegir els treballadors és més important que mai en situacions de crisi com l’actual”. Aragonès: “En temps de pandèmia cal protegir encara més els drets de la classe treballadora”

Redacció
Redacció 01/05/2020
Pla conjunt del president de la Generalitat, Quim Torra; i del vicepresident, Pere Aragonès, encaixant mans després de ratificar Torra com a president, el 4 de gener del 2019. (Horitzontal)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reivindicat la diada del Primer de Maig amb un missatge a Twitter. “En situacions de crisi com l’actual, protegir els treballadors és més important que mai”, ha subratllat en referència a la crisi sanitària del coronavirus. Torra també ha destacat que l’1-M és una jornada de reivindicació dels drets laborals i de la feina digna.

Aragonès reivindica l’1-M: “En temps de pandèmia cal protegir encara més els drets de la classe treballadora

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha reivindicat el Primer de Maig amb un missatge a les xarxes socials, acompanyat d’un vídeo d’ERC. Aragonès, coordinador nacional dels republicans, assevera que “en temps de pandèmia cal protegir encara més els drets de la classe treballadora, i lluitar contra la precarietat laboral i social”. El també conseller d’Economia remarca que “ningú es pot quedar enrere”, i que ara que es viuen moments “excepcionals” cal estar “més que mai” al costat dels treballadors i treballadores. En una línia semblant, el president del Parlament, Roger Torrent, ha remarcat que la crisi del coronavirus no la poden pagar “els de sempre”, també amb un missatge a Twitter.