Dissabte, 8 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Kylie Minogue presentarà ‘Golden’ al Cruïlla

La desena edició del Festival Cruïlla de Barcelona, que tindrà lloc del 4 al 6 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, comptarà amb Kylie Minogue, Garbage i Bastille, […]

Redacció 13/11/2018
Europa Press

La desena edició del Festival Cruïlla de Barcelona, que tindrà lloc del 4 al 6 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, comptarà amb Kylie Minogue, Garbage i Bastille, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

Entre els primers confirmats pel festival barceloní, els abonaments del qual i entrades de dia es posen aquest dimarts a la venda en el seu web, també es troben Natos i Waor, Ayax i Prok, DJ Amable, Gang of Youths i Lildami.

Kylie Minogue actuarà el dissabte 6 de juliol en el que serà el seu únic concert de gran format a Espanya per presentar ‘Golden’, el seu últim disc.

Garbage tocarà el divendres 5 de juliol en el que suposarà la seva primera visita a Barcelona en 13 anys, en una jornada que compartiran protagonisme amb els britànics Bastille, els australians Gang of Youths i DJ Amable.

Els sons urbans protagonitzaran la jornada del dijous 4 de juliol amb Natos i Waor, els granadins Ayax i Prok i el representant de l’escena trap catalana Lildami.