Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023
Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023

JxCat demana reflexió a Illa i li exigeix que no aprofiti el català a l’escola per “guanyar quatre vots”

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat, Elsa Artadi, ha demanat al recent escollit primer secretari del PSC, Salvador Illa, que “reflexioni” i no aprofiti el català a l’escola per “polititzar” i “mirar d’esgarrapar quatre vots”.

Publicitat

En roda de premsa, Artadi ha afirmat que “tot indica que el PSC s’està desmarcant d’un consens de país” i ha lamentat que s’estigui posant “de perfil” amb la immersió lingüística.

D’aquesta manera posa en entredit la posició dels socialistes, que no han mostrat un compromís ferm en la defensa de la llengua catalana i al model d’immersió lingüística.

És a dir, no s’oposen a que s’imposi mitjançant els tribunals un principis educatius que no tenen criteri pedagògic. Per tant, que per els interessos estratègics del partit, no defensa la llengua catalana.

D’altra banda, ha evitat entrar a valorar la destitució del major del Mossos, Josep Lluís Trapero, per part del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena (ERC). Artadi ha mostrat el “màxim respecte” per la decisió i ha afegit que “els consellers són lliures de decidir els seus càrrecs de confiança”.

Publicitat

Més notícies

Opinió