Divendres, 21 de gener de 2022 - Edició 1275
La República

Junts per Catalunya segueix tensant la corda pels diputats suspesos

Junts per Catalunya no presentarà cap escrit per tal que Carles Puigdemont, Jordi Sánchez, Josep Rull i Jordi Turull designin un altre persona per tal que exerceixi les seves funcions […]

Redacció 04/10/2018

Junts per Catalunya no presentarà cap escrit per tal que Carles Puigdemont, Jordi Sánchez, Josep Rull i Jordi Turull designin un altre persona per tal que exerceixi les seves funcions com a diputats. Així ho ha comunicat el portaveu Albert Batet, a través d’un document dirigit a la mesa i el president del Parlament.

Al text, Batet exposa que el ple del passat dimarts va votar contra “la suspensió dels diputats” afectats per la resolució de Llarena i per tant, la situació dels quatre electes es manté intacta. És per això que Batet ha volgut “fer avinent que continuarà votant en representació de Puigdemont, Sánchez, Rull i Turull” en virtut de les “delegacions de vot” que es van tramitar el 31 de maig passat.

D’aquesta manera, Junts per Catalunya per una via diferent a la d’ERC, que ha designat Sergi Sabrià com a “substitut” d’Oriol Junqueras i Raül Romeva.