Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Junts governarà a Campdevànol amb un nou pacte amb el PSC

Sumem per Campdevànol, la llista local de Junts, prioritza el pacte amb el partit socialista

|

- Publicitat -

Campdevànol quedarà en mans d’Oriol Lázaro, de Sumem per Campdevànol, la llista local de Junts, després que s’hagi arribat a un acord amb 100% Campdevànol, la llista del PSC, segons avaça El 9 Nou. D’aquesta manera, Junts prioritza el partit socialista per davant d’opcions com ERC o la llista Gent del Poble-Independents del Ripollès.

Publicitat

La llista de Junta va ser la més votada en les eleccions municipals del 28 de maig amb 4 dels 11 regidors (un 33% dels vots). La fins ara alcaldessa Dolors Costa, que el 2019 havia aconseguit majoria per Junts amb 6 dels 11 representants que configuren el consistori, aquests comicis s’ha presentat com a cap de llista Gent del Poble-Independents del Ripollès i ha aconseguit 2 regidors.

ERC, segona força, ha passat de 4 a 2 i per davant del PSC, que entrarà al consistori amb 2 regidors. Per últim, la CUP ha mantingut el regidor que ja va treure el 2019. La participació va ser del 63%, 7 punts menys que el 2019.

Et pot interessar  La CUP acusa Junts i ERC d'haver-se "deixat pel camí" l'autodeterminació en la negociació amb el PSOE
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió