Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

Junts acusa Aragonès de “sucursalista” per anar a Madrid a buscar el suport del PSOE pels pressupostos 

Dura crítica d’Albert Batet al Govern: “No són de fiar, no compleixen els acords i no governen pel conjunt del país”

Redacció 25/01/2023
El president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, parlant amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, al final de la sessió de control. Data de publicació: dimecres 25 de gener del 2023, 11:43 Localització: Barcelona Autor: Mariona Puig

Junts ha carregat contra el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’ha acusat de “sucursalista” per haver anat a Madrid a buscar el suport del PSOE i aprovar uns pressupostos que “s’haurien de negociar i aprovar al Parlament”.

El president parlamentari del grup, Albert Batet, ha constatat la “debilitat” de l’executiu Aragonès, i ha afirmat que la seva manera de negociar “ha acabat amb el debat intern” al partit sobre la sortida del Govern: “Ens han posat d’acord perquè no són de fiar, no compleixen els acords i no governen pel conjunt del país. Rectifiqui”.

A la rèplica, Aragonès ha tornat a allargar la mà a Junts per negociar els comptes, i ha recordat que els exsocis també tenen part de responsabilitats en haver format part de l’executiu fins fa tres mesos.